Súgó

BE Product imageAE Product image
A „-h” kapcsolóval hívhatjuk elő a súgót, amely az Linux Extension for AIDA64 parancssori kapcsolóit és azok rövid leírását listázza ki. E kapcsolók rugalmasságot biztosítanak a hálózati leltár készítéséhez és a riportkészítés automatizálásához. A programban csak angolul érhető el.

Nyelv

A nyelvi fájl egy egyszerű szöveges fájl, mely kulcs-érték párokból áll. A nyelvfüggő beállításokon kívül a hibaüzeneteket és a riportba kerülő megnevezéseket tartalmazza.

Kapcsolat

Amennyiben segítségre van szüksége, töltse ki az űrlapot. Technikai jellegű probléma esetén a következőképpen futtassa a programot: „aida64 -d -e -l riport.log”, majd kérdéséhez, kérjük, csatolja a parancs által létrehozott XML-, CSV- és LOG-fájlokat!

Licenc

A linuxos program – mely egy kiegészítő szoftver az AIDA64 Business és az AIDA64 Network Audit számára – ingyenesen letölthető a hivatalos weboldalról.
Az Linux Extension for AIDA64 zárt forráskódú licence megengedi a végfelhasználónak a szoftver futtatását, de tiltja a szoftver és a forráskód módosítását, visszafejtését és további terjesztését.
Megjegyzés: Noha a Linux Extension for AIDA64 használatával tetszőleges számú linuxos PC-ről készíthető riport, az AIDA64 leltárkezelője, adatbázis-kezelője és változáskezelője csak az AIDA64 licencében meghatározott mennyiségű számítógépet kezel.