LCD

XE Product imageBE Product imageEE Product image
Az AIDA64 az érzékelőadatokat Logitech billentyűzetek, valamint SwitchBlade LCD-vel rendelkező Razer laptopok és billentyűzetek LCD-kijelzőjén is meg tudja jeleníteni, ezt a funkciót kapcsolhatjuk be itt. A funkció a dokumentáció és az SDK hiánya miatt a Logitech Cordless Desktop MX 5000 Laser billentyűzeten nem érhető el.
Színes kijelzővel rendelkező billentyűzetek (például Logitech G19 Gaming Keyboard) használata esetén megadható az LCD kijelző háttérszíne is.

LCD-elemek

Itt állíthatjuk be, hogy mely adatok és milyen formában jelenjenek meg az LCD kijelzőn. A megjelenő listába vehetjük fel a megjelenítendő elemeket, illetve módosíthatjuk, elrejthetjük, lemásolhatjuk és törölhetjük a már meglévőket.
A nyilak segítségével pixelenként mozdítva tudjuk elrendezni az elemeket az LCD kijelzőn, amelyről előnézeti képet kapunk a fent megjelenő téglalapban. Az „Alkalmaz” gomb megnyomásával a kijelzőn azonnal megjelennek a kiválasztott elemek.
Lehetőség van arra is, hogy a kijelzőn többoldalnyi információt jelenítsünk meg. Az AIDA64 összesen négy oldal konfigurálását teszi lehetővé, ezek beállításai között a lista felett megjelenő fülekkel válthatunk.

Az egyes érzékelőelemek megjelenését is testre szabhatjuk, többek között megadhatjuk a betűméretet és a betűtípust, illetve árnyékolást is választhatunk. Mivel az LCD kijelzőn a nagyon kis méretű betűk nehezen olvashatóak, az ajánlott legkisebb betűméret 8 pixel.
A címkék alapértelmezett nevét is módosíthatjuk, illetve a címke stílusát (szín, betűstílus, árnyék) testre szabhatjuk. Értelemszerűen színt csak színes LCD kijelzővel rendelkező billentyűzet (például Logitech G19 Gaming Keyboard) használata esetén tudunk beállítani. Lehetőség van még a szöveg jobbra igazítására (az alapértelmezett a balra igazítás), valamint a mértékegység megjelenítésére a mért érték mellett.

LCD opciók