Megjelenítés

XE Product imageBE Product imageAE Product imageEE Product image

Windows videó

Megtekinthetjük a grafikus vezérlőket és az azokhoz telepített illesztőprogramok adatait. A lap alján illesztőprogram-frissítést segítő linkek találhatók. Az egyes grafikus vezérlőkre duplán kattintva rögtön felugrik a Windows megszokott képernyőfelbontás-beállító ablaka, ahol beállíthatjuk a megjelenítési módot.

PCI / AGP videó

A vizuális megjelenítésre alkalmas PCI-, AGP- és PCI Express csatolós eszközök listáját tekinthetjük meg.

GPU

A 3D-gyorsításért felelős grafikus vezérlőről kapunk olyan részletes információkat, mint például GPU-órajel, árnyalási képességek, kitöltési sebesség. Amennyiben több GPU található számítógépünkben választhatunk, hogy melyik tulajdonságait, kihasználtságát és gyártóját szeretnénk megtekinteni. A lap tartalma valós időben, dinamikusan frissül, így folyamatosan ellenőrizhető a GPU és a videomemória aktuális órajele és kihasználtsága. Az oldal alján illesztőprogram-frissítést segítő linkek találhatók.


Képernyő

Monitorunk tulajdonságairól, többek között támogatott megjelenítési módjairól és gyártójáról kapunk információkat. Több megjelenítő esetén választhatunk, hogy melyik adatait szeretnénk megtekinteni. A lap alján illesztőprogram-frissítést segítő linkek találhatók.

Asztal

Itt az általános képernyő-beállítások találhatóak, például: felbontás, színmélység, betűkészlet-felbontás, függőleges frissítési gyakoriság, valamint az asztali hatások.

Multi-Monitor

Kilistázza az éppen csatlakoztatott monitorokat, megjelölve az elsődleges kijelzőt. Az egyes monitorok felbontása és egymáshoz viszonyított pozíciója is ellenőrizhető.

Videomódok

A Videomódok oldal a rendelkezésre álló képernyőfelbontásokról, színmélységekről, valamint a hozzájuk tartozó frissítési gyakoriságról tájékoztat.

OpenGL

Az OpenGL tulajdonságairól, verziójáról, bővítményeiről és még sok hasznos adatról nyújt információt.

GPGPU

A GPU-k általános célú felhasználását célzó GPGPU-felületekről kapunk részletes információt. A program GPGPU-modulja támogatja az AMD Stream, Microsoft Direct3D Compute Shader, nVIDIA CUDA, OpenCL és S3GP felületek legújabb verzióit. A lap alján illesztőprogram-frissítést segítő linkek találhatók.

Mantle

Itt részletes információkat kapunk az AMD Mantle grafikus API-t támogató GPU-k képességeiről, többek között a grafikus processzorok órajeleiről, a TMU egységek számáról, a profilozásról, az API verziójáról és a videomemóriáról. A GCN és GCN2 családba tartozó AMD Radeon GPU-khoz a végrehajtási sorok, memóriaheapek és Mantle-kiterjesztések listája is elérhető.

Vulkan

Részletes információkat kapunk az AMD Vulkan grafikus API-t támogató GPU-k képességeiről, többek között a grafikus processzorok órajeleiről, a TMU egységek számáról, a profilozásról, az API verziójáról és a videomemóriáról. Az összes GCN családba tartozó AMD Radeon GPU-khoz elérhetők a végrehajtási sorok, a memóriaheapek és a Vulkan-kiterjesztések listája is.

Betűkészletek

A telepített betűkészletek teljes listája található meg itt néhány kiegészítő információval.