AIDA64 Kézikönyv

XE Product imageBE Product imageAE Product imageEE Product image

Az AIDA64 Extreme egy otthoni, míg az AIDA64 Engineer egy üzleti Windows-felhasználóknak szánt rendszerinformációs, -diagnosztikai és sebességmérő alkalmazás. A szoftver a kategóriájában páratlan hardverfelismerő motorral rendelkezik, részletes adatokat szolgáltat a telepített szoftverekről, valamint támogatja a hibakeresést és a tuningot. A benchmarkok segítségével a PC-nk teljesítménye összevethető más konfigurációkéval, az érzékelők valós idejű figyelésével pedig felügyelhető a számítógép stabil működése.

Az AIDA64 Network Audit és az AIDA64 Business egy vállalati eszközmenedzsment szoftver Windows platformra. Segítségével a hálózatba kötött számítógépekről rendkívül részletes hardver- és szoftverleltár készíthető, illetve kimutathatók és nyomon követhetők a hardver- és szoftverösszetevők változásai. Továbbá az AIDA64 Business lehetőséget biztosít a számítógépek távoli megfigyelésére és menedzselésére, valamint hardverdiagnosztikai és teljesítménymérő funkciókat is tartalmaz.

Telepítési útmutató

Az AIDA64 Businesst és Network Audit-ot nem szükséges minden vállalati számítógépre egyenként feltelepíteni, elég csupán egy központilag megosztott könyvtárból futtatni.

A szoftver beüzemelés egyszerűen és hatékonyan elvégezhető – ehhez nyújt segítséget az Online Tudástár: