Operációs rendszer

XE Product imageBE Product imageAE Product imageEE Product image

Operációs rendszer

Az operációs rendszerünkről kapunk részletes információt, többek között a Windows termékkulcsát, a telepítés idejét, a javítócsomag meglétét, valamint a komponensek verziószámát is ellenőrizhetjük itt.


Folyamatok

Az éppen futó folyamatainkat tekinthetjük meg, és a folyamatok tulajdonságait is láthatjuk.

Illesztőprogramok

Az operációs rendszerre telepített illesztőprogramokat tekinthetjük át.

Szolgáltatások

Kilistázza a futó, illetve leállított szolgáltatásokat. Az áttekinthetőség érdekében az épp futó szolgáltatások neve előtt zöld ikon, míg a nem futó szolgáltatások előtt piros ikon látható. Az Eszköztáron megjelenő gombbal elindítható vagy leállítható egy kijelölt szolgáltatás.

AX-fájlok

A rendszermappában található AX kiterjesztésű fájlok listáját láthatjuk itt. Az egyes fájlok tulajdonságait dupla kattintással lehet ellenőrizni.

DLL-fájlok

A rendszermappában található DLL kiterjesztésű fájlok listáját láthatjuk itt. Dupla kattintással megnyithatjuk ezek tulajdonságait.

Üzemidő

A feltelepített Windows üzemidejéről kapunk információt, és azt is láthatjuk itt, hogy eddig összesen hány „kékhalált” élt meg a rendszer. Az üzemidő statisztika az Eseménynapló bejegyzésein alapul. Az Eseménynaplók maximális méretének növelésével hosszabb időt felölelő statisztika is készíthető.