A FinalWire bemutatja az AIDA64 v6.70-et2022. 04. 12.

GeForce RTX 3090 Ti vizsgálat és Jasper Lake optimalizálás

A FinalWire bejelentette az AIDA64 rendszer-információs szoftvercsalád új, 6.70-es verzióját. Az AIDA64 Extreme sokrétű diagnosztikai és teljesítménymérési eszköz az otthoni felhasználók számára; megjelent az AIDA64 Engineer kiadása professzionális diagnosztikai és benchmarking megoldás a vállalati informatikusok és mérnökök számára; kiadásra került az AIDA64 Network Audit, amely egy dedikált hálózati leltározó eszköz a vállalat hálózati géppark eszközeinek gyűjtésére és kezelésére; és elérhető az AIDA64 Business, amely minden funkciót magába foglalva egy teljes hálózat menedzsment megoldás vállalkozások számára.


A legújabb AIDA64 frissítés optimalizált benchmarkokat tartalmaz az Intel „Jasper Lake” és „Alder Lake-N” processzoraihoz. Az LGA-1700 alalapokhoz új fejlesztések érkeztek, és támogatja a legújabb AMD és Intel CPU platformokat, valamint az AMD és az nVIDIA új grafikus- és GPGPU számítási-technológiáit.

Az androidos AIDA64 mobil app már elérhető a Huawei AppGallery-ben is. A hat AIDA64 mobil appot már összesen több mint 15 millióan töltötték le.

Új szolgáltatások és fejlesztések

  • AVX2 gyorsított sebességmérés Intel „Alder Lake-N” processzorhoz
  • SSE4 optimalizált sebességmérés Intel „Jasper Lake” és „Lakefield” processzorokhoz
  • Crystalfontz CFA sorozatú LCD-kijelzők továbbfejlesztett támogatása
  • LGA-1700 foglalatú alaplapok továbbfejlesztett kezelése
  • Intel „Skylake-X”, Cannon Lake”, Ice Lake”, Tiger Lake”, Rocket Lake”, „Alder Lake” és „Raptor Lake” CPU-k optimalizált AVX-512 stressztesztelése
  • WDDM 3.1 támogatás
  • AMD Radeon RX 6400 és Radeon RX 6500 XT GPU-k támogatása
  • nVIDIA GeForce RTX 3080 12GB és GeForce RTX 3090 Ti GPU diagnosztika


További cikkek
FinalWire Readies AIDA64 v7.20
Elolvasom
FinalWire Introduces AIDA64 v7.00
Elolvasom
FinalWire Rolls Out AIDA64 v6.92
Elolvasom

Árak és elérhetőség

A PC-re szánt szoftverek 30 napos ingyenes próbaváltozatát a Letöltés oldalunkon tudja elérni. Az árakról bővebb információt az Vásárlás oldalon talál.

A FinalWire-ról

Az AIDA64 termékcsalád fejlesztője a budapesti székhelyű FinalWire Kft., amelynek alapító tagjai már több mint két évtizede foglalkoznak rendszeralkalmazások készítésével. Jelenleg tíz termékük érhető el, az otthoni felhasználók számára fejlesztett rendszer-információs, diagnosztikai és sebességmérő alkalmazás, az AIDA64 Extreme, a vállalati mérnökök, informatikusok igényeihez szabott AIDA64 Engineer, a céges hardver- és szoftverleltárt elkészítő AIDA64 Network Audit, a vállalati IT-eszközök átfogó kezelését megvalósító AIDA64 Business, valamint az Android-, Windows Phone-, iOS-, Ubuntu Touch-, Tizen- és Sailfish OS-alapú készülékekre kiadott mobilalkalmazások.