A FinalWire bemutatja az AIDA64 v6.70-et2022. 04. 12.

GeForce RTX 3090 Ti vizsgálat és Jasper Lake optimalizálás

A FinalWire bejelentette az AIDA64 rendszer-információs szoftvercsalád új, 6.70-es verzióját. Az AIDA64 Extreme sokrétű diagnosztikai és teljesítménymérési eszköz az otthoni felhasználók számára; megjelent az AIDA64 Engineer kiadása professzionális diagnosztikai és benchmarking megoldás a vállalati informatikusok és mérnökök számára; kiadásra került az AIDA64 Network Audit, amely egy dedikált hálózati leltározó eszköz a vállalat hálózati géppark eszközeinek gyűjtésére és kezelésére; és elérhető az AIDA64 Business, amely minden funkciót magába foglalva egy teljes hálózat menedzsment megoldás vállalkozások számára.


A legújabb AIDA64 frissítés optimalizált benchmarkokat tartalmaz az Intel „Jasper Lake” és „Alder Lake-N” processzoraihoz. Az LGA-1700 alalapokhoz új fejlesztések érkeztek, és támogatja a legújabb AMD és Intel CPU platformokat, valamint az AMD és az nVIDIA új grafikus- és GPGPU számítási-technológiáit.

Az androidos AIDA64 mobil app már elérhető a Huawei AppGallery-ben is. A hat AIDA64 mobil appot már összesen több mint 15 millióan töltötték le.

Új szolgáltatások és fejlesztések

  • AVX2 gyorsított sebességmérés Intel „Alder Lake-N” processzorhoz
  • SSE4 optimalizált sebességmérés Intel „Jasper Lake” és „Lakefield” processzorokhoz
  • Crystalfontz CFA sorozatú LCD-kijelzők továbbfejlesztett támogatása
  • LGA-1700 foglalatú alaplapok továbbfejlesztett kezelése
  • Intel „Skylake-X”, Cannon Lake”, Ice Lake”, Tiger Lake”, Rocket Lake”, „Alder Lake” és „Raptor Lake” CPU-k optimalizált AVX-512 stressztesztelése
  • WDDM 3.1 támogatás
  • AMD Radeon RX 6400 és Radeon RX 6500 XT GPU-k támogatása
  • nVIDIA GeForce RTX 3080 12GB és GeForce RTX 3090 Ti GPU diagnosztika


További cikkek
FinalWire Readies AIDA64 v6.80
Elolvasom
FinalWire Introduces AIDA64 v6.75
Elolvasom
A FinalWire bemutatja az AIDA64 v6.60-at
Elolvasom

Árak és elérhetőség

A PC-re szánt szoftverek 30 napos ingyenes próbaváltozatát a Letöltés oldalunkon tudja elérni. Az árakról bővebb információt az Vásárlás oldalon talál.

A FinalWire-ról

Az AIDA64 termékcsalád fejlesztője a budapesti székhelyű FinalWire Kft., amelynek alapító tagjai már több mint két évtizede foglalkoznak rendszeralkalmazások készítésével. Jelenleg tíz termékük érhető el, az otthoni felhasználók számára fejlesztett rendszer-információs, diagnosztikai és sebességmérő alkalmazás, az AIDA64 Extreme, a vállalati mérnökök, informatikusok igényeihez szabott AIDA64 Engineer, a céges hardver- és szoftverleltárt elkészítő AIDA64 Network Audit, a vállalati IT-eszközök átfogó kezelését megvalósító AIDA64 Business, valamint az Android-, Windows Phone-, iOS-, Ubuntu Touch-, Tizen- és Sailfish OS-alapú készülékekre kiadott mobilalkalmazások.